Mercedes-AMG G 63 'Koleksiyoncu Sürümü' Hindistan'ın 12 Haziran'da lansman yapması için tasarlanmıştır. Detayları kontrol edin

Piper

New member
27 Mayıs 2025 22:34 IST

Thee AMG G 63 'Koleksiyoncu Sürümü', Mercedes-Benz India ve Mercedes-Benz Araştırma ve Geliştirme Hindistan ekipleri tarafından yapılandırıldı ve sunuldu.

Mercedes-AMG G 63 'Collector's Edition', 12 Haziran 2024'te Hindistan'a gelmesi planlanıyor. İlginç bir şekilde, yeni koleksiyoncu baskısı Hindistan için özel olarak tasarlandı. Mercedes-Benz India, AMG G 63 'Koleksiyoncu Baskısı'nın Mercedes-Benz Hindistan ekibi ve Mercedes-Benz Araştırma ve Geliştirme Hindistan ekibi tarafından ortaklaşa geliştirildiğini paylaştı.

Mercedes-AMG G 63 Koleksiyoncu Sürümü 12 Haziran'da başlatılacak

Otomobil üreticisi tarafından açıklanan teaser görüntüleri, efsanevi SUV için parlak turuncu bir boya rengi olan parlak bir dış boya öneriyor. Bunun dışında, Mercedes-AMG G 63 'Koleksiyoncu Sürümü de yeni bir alaşım tekerlek tasarımına sahip. Öte yandan, SUV'nin genel şekli ve siluetinin, büyük tasarım öğelerinin normal modelle aynı olması beklenir.

(Ayrıca Oku: Works'te Yeni Mercedes-AMG Electric Sedan, GT 4 kapılı coupe'nin yerini alacak)

Mercedes-AMG G 63 'Koleksiyoncu Sürümü': Özellikler ve Özellikler

İçeride, özellikler listesi ve kabin düzeninin de normal modelle aynı olması bekleniyor. 2025 G 63, GLS faceliftinde de bulunan yeni nesil MBUX bilgi-eğlence sistemi ile donatılmıştır. Sistem, 12.3 inç bilgi -eğlence dokunmatik ekranı ve eşit boyutta bir dijital gösterge paneline sahiptir. Öte yandan Mercedes-AMG G 63'ün yeni koleksiyoncu baskısı, Hindistan koşullarına göre iç mekan için yeni bir tasarım temasına sahip olacak.

(Ayrıca Oku: Mercedes AMG GT 63 Pro ve AMG GT 63 27 Haziran'da Hindistan'da piyasaya sürülecek)

İç astar ve döşeme için malzeme seçimi de bir 'koleksiyoncu baskısı' versiyonu olduğu göz önüne alındığında bazı değişikliklere tabi tutulabilir. Mercedes-AMG G 63 'Koleksiyoncu Sürümü' nin spesifikasyon sayfasının da normal versiyondan değişmeden kalması muhtemeldir.

2025 G 63'ü itmek, elle monte edilmiş 4.0 litrelik bir V8'dir. 576 bhp pik güç ve maksimum tork çıkışı 850 nm sunar. Ayrıca hafif hibrid teknolojisinden 20 bhp daha fazla destek alır. İletim vergisi 9 vitesli çift kavramalı otomatiktir. Sürücünün manuel olarak sürmeyi istemesi durumunda kürek vites değiştiricileri de mevcuttur.

HT ile faydalar dünyasının kilidini açın! Anlayışlı bültenlerden gerçek zamanlı haber uyarılarına ve kişiselleştirilmiş bir haber akışına kadar-hepsi burada, sadece bir tık uzakta! -Login şimdi!

HT ile faydalar dünyasının kilidini açın! Anlayışlı bültenlerden gerçek zamanlı haber uyarılarına ve kişiselleştirilmiş bir haber akışına kadar-hepsi burada, sadece bir tık uzakta! -Login şimdi!

Haberler / Araba ve bisiklet / Mercedes-AMG G 63 'Koleksiyoncu Sürümü' Hindistan'ın 12 Haziran'da lansman yapması için tasarlanmıştır. Detayları kontrol edin

Daha az görmek

Kaan

New member

Thee AMG G 63 'Koleksiyoncu Sürümü', Mercedes-Benz India ve Mercedes-Benz Araştırma ve Geliştirme Hindistan ekipleri tarafından
Selam paylaşımcılar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Piper

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Rex

Global Mod
Global Mod

Thee AMG G 63 'Koleksiyoncu Sürümü', Mercedes-Benz India ve Mercedes-Benz Araştırma ve Geliştirme Hindistan ekipleri tarafından
Selam biraz göz atanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Kaan' Alıntı:
Selam paylaşımcılar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Piper Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Efe

New member

Selam katılımcılar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Rex' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Haksız değilsin @Rex ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Emir

New member

Merhaba bilge insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Piper

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Kaan' Alıntı:
Selam paylaşımcılar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Piper Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Kaan, tebrikler

Defne

New member

Selam yorum yapanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Piper

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Kaan' Alıntı:
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Kaan, onu söyleyeyim

Seren

Global Mod
Global Mod

Selam bu başlığa uğrayanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Piper

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Efe' Alıntı:
Selam katılımcılar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Haksız değilsin @Rex ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha
Haksız değilsin @Efe ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu