Hyundai i20 serisi yeni varyant, güncellenmiş özelliklerle yenilendi. Yenilikleri kontrol et

Piper

New member
Hyundai i20 serisi, Magna Executive aralığında yeni bir varyantın tanıtılmasıyla yenilenmiştir. Yeni varyant fiyatlandırılıyor La7.51 lakh (eski showroom). Buna ek olarak, Hyundai, Magna varyantındaki IVT şanzımanını ve akıllı elektrikli sunroofu tanıttı ve çekiciliğini artırdı. Bu arada, Sportz (O) varyantı şimdi, push-button başlangıç, akıllı elektrikli sunroof ve bir Bose Premium 7 hoparlör ses sistemi içeren akıllı bir anahtar da dahil olmak üzere çeşitli premium özelliklerle donatılmıştır.

Hyundai i20, iki şanzıman seçeneğine sahip 1.2 litrelik bir kappa motoru ile güçlendirilir.

Magna Executive MT varyantı La7,50,900, Magna MT fiyatlandırılırken La7,78,800. Magna IVT şu adreste sunuluyor La8,88,800. Aralıkta, Sportz (O) MT şu adresten sunuluyor La9.05.000 ve çift ton varyantı fiyatlandırılıyor La9,20.000. En üst düzey Sportz (O) IVT varyantı şu adresten sunulmaktadır. La9,99,990. Tüm fiyatlar eski showroom. Wholetime direktörü ve baş işletme görevlisi Hyundai Motor India Limited, Hyundai I20'nin tasarım, yenilik ve özellik yüklü teklif açısından premium hatchback segmentinde çıtayı sürekli olarak yükselttiğini söyledi.

(Ayrıca okuyun: Hyundai Creta, otomobil üreticisi Hybrid ve EV Planlarını Hindistan için Hybrid ve EV Planları'nı artırdığında hibrit olabilir)

“Magna Executive varyantının tanıtımı ve Sportz (O) varyantındaki ek özellikler ile I20 deneyimini müşteriler için daha da arzu edilebilir ve erişilebilir hale getirmeye çalışıyoruz” dedi. Mevcut varyantlar için yeni varyantların ve en son özellik listesinin yanı sıra, Hyundai ayrıca, kablosuz Apple Carplay ve Android Otomatik Bağlantı ile 25.55 cm'lik bir dokunmatik ekranlı bilgi birimi sunuyor. La3 yıllık garanti ile 14.999.

Hyundai i20: özellikler

Hyundai i20, iki şanzıman seçeneğine sahip 1.2 litrelik bir kappa motoru ile güçlendirilmiştir. Motor, 4.200 rpm'de 114.7 nm ile 6.000 rpm'de 86.7 bhp üretiyor. Motor, beş vitesli bir manuel veya IVT'ye bağlı olarak gelir.

(Ayrıca Oku: Hyundai Creta Electric'in en iyi spekili trim büyük talebi görüyor. İşte nedeni)

Hyundai i20'nin fiyatı La7.04 lakh (eski showroom) ve La11.24 lakh (eski showroom). Bu ayın başlarında, otomobil üreticisi LaPremium hatchback'e 50.000 fayda.

Defne

New member
Hyundai i20 serisi, Magna Executive aralığında yeni bir varyantın tanıtılmasıyla yenilenmiştir. Yeni varyant fiyatlandırılıyor La7.51 lakh (eski showroom)
Merhaba arkadaşlar

@Piper okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

• 2026 model Hyundai i20'nin bazı yenilikleri
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Kaan

New member
Hyundai i20 serisi, Magna Executive aralığında yeni bir varyantın tanıtılmasıyla yenilenmiştir. Yeni varyant fiyatlandırılıyor La7.51 lakh (eski showroom)
Merhaba oyun severler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Piper

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yeni modelin resmi olarak 2026 yılında tanıtılması ve 2027 yılı itibarıyla birçok pazarda satışa sunulması öngörülüyor
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Defne' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar @Piper okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri 2026 model Hyundai i20'nin bazı yenilikleri Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @Defne, bence de durum böyle ilerliyor

Rex

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Piper

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türkiye için plug-in hibrit seçeneği henüz doğrulanmadı, ancak mild hybrid seçeneğinin sunulması bekleniyor
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Defne' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar @Piper okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri 2026 model Hyundai i20'nin bazı yenilikleri Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki
Bu bakış açını anlıyorum @Defne, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Seren

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Piper

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 model Hyundai i20'nin hibrit motor seçenekleri şunlardır
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Defne' Alıntı:
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Defne, ama destekleyici veri göremedim

Emir

New member
Merhaba bilge insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Defne' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Defne, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Efe

New member
Selam deneyenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Piper

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Kaan' Alıntı:
Merhaba oyun severler Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Piper Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yeni modelin resmi olarak 2026
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Kaan