MG Windsor EV yeni kilometre taşını geçiyor, 15.000 adet sunuyor

Piper

New member
20 Şub 2025 03:47 IST

MG Windsor EV, Ekim 2024 ile Ocak 2025 arasında Hindistan'da en çok satan elektrikli otomobil oldu.

Eylül 2024'te Hindistan'da başlatılan MG Windsor EV, Şubat 2025'te yeni bir kilometre taşını geçti. JSW MG Motor Hindistan, MG Windsor EV'nin 15.000 üniteli üretim kilometre taşını geçtiğini duyurdu. Bu, Windsor EV'nin Ekim 20245 ile Ocak 2025 arasında arka arkaya dört ay boyunca Hindistan'da en çok satan elektrikli otomobil haline gelmesinden sonra başka bir başarı olarak geliyor. Ayrıca, elektrikli SUV, Hindistan'daki otomobil üreticisi için en çok satan otomobil haline geldi.

MG Windsor EV, Ekim 2024 ile Ocak 2025 arasında Hindistan'da en çok satan elektrikli otomobil oldu.
Yükselen talep fabrika değişikliğini iter

Hindistan genelinde Windsor EV için artan talep ile JSW MG Motor India, Gujarat'taki Halol üretim tesisinin üretim kapasitesini artırmayı planlıyor. Bu bitki modifikasyonu nedeniyle, MG Windsor EV, Şubat 2025'te üretim sayısında yavaşlamaya tanık olacak.

(Ayrıca Oku: Hindistan'da Yaklaşan Arabalar)

MG Windsor EV: Fiyat

MG Windsor EV, otomobil üreticisinin hizmet olarak pil (BAAS) seçeneği ile ilk teklifi olarak başlatıldı. BAAS programı, OEM'in elektrik çaprazlama fiyatlarını önemli bir farkla düşürmesine yardımcı oldu. Bu, MG'nin Windsor EV'yi fiyatlarla rekabetçi bir şekilde paketlemesine yardımcı oldu. La10 lakh, La16 lakh (eski showroom, Hindistan). BAA'lar uygulandığında, tüketicinin ödemesi gerekiyor LaKoşmak için kilometre başına 3,9.

MG Windsor EV: Özellikler

MG Windsor EV, özellikli bir kabin vaat ediyor. Elektrikli SUV, Apple Carplay ve Android Auto, dokuz hoparlörlü bir ses sistemi, otomatik iklim kontrolü, panoramik cam çatı, uzanmış koltuklar, kablosuz telefon şarj cihazı ve daha fazlası ile 15.6 inç dokunmatik ekranlı bilgi işlem sistemi ile donatılmıştır. Windsor EV ayrıca altı hava yastığı, 360 derecelik bir kamera, bir tepe tutma işlevi ve daha fazlası alır.

MG Windsor EV: PowerTrain

MG Windsor EV'nin güçlendirilmesi, 134 bhp tepe gücü ve 200 nm pik torku çalkalayabilen tek bir elektrik motorudur. Elektrikli SUV, tam şarjla 332 km (MIDC I+II) menzili vaat eden 38 kWh pil paketi alır.

HT ile faydalar dünyasının kilidini açın! Anlayışlı bültenlerden gerçek zamanlı haber uyarılarına ve kişiselleştirilmiş bir haber akışına kadar-hepsi burada, sadece bir tık uzakta! -Login şimdi!

Daha Fazla Gör

HT ile faydalar dünyasının kilidini açın! Anlayışlı bültenlerden gerçek zamanlı haber uyarılarına ve kişiselleştirilmiş bir haber akışına kadar-hepsi burada, sadece bir tık uzakta! -Login şimdi!